Friday, July 17, 2009

~your LAPTOP have any PROBLEM~


salam semua..

kepada kawan2 & adik2 yang berada di UTM, kalau ada masalah tentang laptop anda, boleh la hubungi saya yeee.. 014-2140844.. nak format pn boleh tp utk windows XP jela wat ms nie sbb vista tak sempat nak menuntut lg.. hehehe.. harga servis boleh dirunding.. NO PROBLEM..!!


~wangian baik untuk otak~

salam kawan2..

kali nie entry bukan untuk business tau.. just share the info with our friends.. kalau kawan2 nak tau.. pewangi sangat baik untuk pemikiran.. nape sy kate begitu..?? bila environment sihat & wangi, otak kite akan segar & cergas.. betul tak kawan2..?? mesti kite rasa tak selesa bila orang yang duduk dekat dengan kite bau nye kurang menyenangkan.. nak belajar pn rs tak senang.. sape yg pernah sekelas ngan foreigner, die tau la.. hehehe.. bkn nk kate diorng tu busuk tapi sebahagian nye macam tu la.. faham2 sndr la.. hehehe.. oleh itu, jom ramai2 beli minyak wangi ONE DROP..!! upsss.. terpromote plak.. hihi..

~ONE DROP PERFUME (CELEBRITIES)~

Kawan2, jom try perfume nie.. serius wangi..!! tak tipu pun.. ramai dah beli & try, kawan2 bila lagi..?? TANPA ALKOHOL MAHUPUN AIR.. sehari pun blh tahan.. try la dulu baru tahu betul atau tak.. rugi tak try.. mesti pakwe atau makwe anda suka la.. confirm..!! hehehe.. harga tu boleh kenen2 lagi.. harga kawan2.. kalau rasa berminat, boleh trs call sy.. 014-2140844.. everytime available..


SPECIAL SET..!!


WOMEN


MEN

~ONE DROP PERFUME (MEN)~

Kawan2, jom try perfume nie.. serius wangi..!! tak tipu pun.. ramai dah beli & try, kawan2 bila lagi..?? TANPA ALKOHOL MAHUPUN AIR.. sehari pun blh tahan.. try la dulu baru tahu betul atau tak.. rugi tak try.. mesti makwe anda suka la.. confirm..!! hehehe.. harga tu boleh kenen2 lagi.. harga kawan2.. kalau rasa berminat, boleh trs call sy.. 014-2140844.. you can me anytime..


SET 1 (MEN)

Jenis Strong&Rock!
Wangian Yang Terdapat Di Dalamnya:

1. Inspired by Black, Bvlgari
2. Inspired by Blue Jeans, Versace
3. Inspired by CK One, Calvin Klein
4. Inspired by Eternity, Calvin Klein
5. Inspired by Polo Sport, Ralph Lauren
6. Inspired by Acqua di Gio, Calvin Klein
7. Inspired by Issey Miyaki, Issey Miyaki
8. Inspired by Hugo Men, Hugo Boss


SET 2 (MEN)

Jenis Lembut
Wangian Yang Terdapat Di Dalamnya:

1. Inspired by Boss Signature, Hugo Boss
2. Inspired by Echo, Davidoff
3. Inspired by Tuscanyper Uomo, Aramis
4. Inspired by Cool Water, Davidoff
5. Inspired by Drakkar Noir, Guy Laroche
6. Inspired by Allure Pour Homme, Chanel
7. Inspired by Le Male, J.P. Gaultier
8. Inspired by Pleasures for Men, Estee Lauder

SET 3 (MEN)

Jenis Lembut & Romantik
Wangian Yang Terdapat Di Dalamnya:

1. Inspired by Fairy Dust,Paris Hilton
2. Inspired by Flower, Kenzo
3. Inspired by Eau De, Givenchy
4. Inspired by Magnifique, Lancome
5. Inspired by Gardenia, Elizabeth Taylor
6. Inspired by Madame, Jean Paul Gaultier
7. Inspired by Pure Poison, Christian Dior
8. Inspired by Midnight Fantasy, Britney Spears


~ONE DROP PERFUME (WOMEN)~


Kawan2, jom try perfume nie.. serius wangi..!! tak tipu pun.. ramai dah beli & try, kawan2 bila lagi..?? TANPA ALKOHOL MAHUPUN AIR.. sehari pun blh tahan.. try la dulu baru tahu betul atau tak.. rugi tak try.. mesti pakwe anda suka la.. confirm..!! hehehe.. harga tu boleh kenen2 lagi.. harga kawan2.. kalau rasa berminat, boleh trs call sy.. 014-2140844.. you can call me anytime..


TERBARU..!!

SET 5 (WOMEN)

Jenis Lembut & Romantik
Wangian Yang Terdapat Di Dalamnya:

1. Inspired by Fairy Dust,Paris Hilton
2. Inspired by Flower, Kenzo
3. Inspired by Eau De, Givenchy
4. Inspired by Magnifique, Lancome
5. Inspired by Gardenia, Elizabeth Taylor
6. Inspired by Madame, Jean Paul Gaultier
7. Inspired by Pure Poison, Christian Dior
8. Inspired by Midnight Fantasy, Britney Spears



SET 4 (WOMEN)

Jenis Lembut
Wangian Yang Terdapat Di Dalamnya:

1. Inspired by CocoMademoiselle, Chanel
2. Inspired by Aqua di Gio (Women), Giorgio Armani
3. Inspired by Lolita Lempicka, Lolita Lempicka
4. Inspired by Baby Jesz, One Drop
5. Inspired by Gold, Amouage
6. Inspired by Montana”Parfum de Peau”, Montana
7. Inspired by Yohji, Yohji Yamamoto
8. Inspired by Amarige, Givenchy


SET 3 (WOMEN)

Jenis Tidak Terlalu Keras & Tidak Terlalu Lembut
Wangian Yang Terdapat Di Dalamnya:

1. Inspired by CK Be, Calvin Klein
2. Inspired by No.5, Chanel
3. Inspired by Light Blue, D&G
4. Inspired by Vanilla Musk, Coty
5. Inspired by Sunflower, Elizabeth Arden
6. Inspired by Women Boss, Hugo Boss
7. Inspired by Palace, Paris Hilton
8. Inspired by Poeme, Lancome


SET 2 (WOMEN)

Jenis Strong&Romantik
Wangian Yang Terdapat Di Dalamnya:

1. Inspired by Tresor, Lancome
2. Inspired by Envy, Gucci
3. Inspired by Kenzo Flower, Kenzo
4. Inspired by Eternity for Women, Calvin Klein
5. Inspired by Gloria, Cacharel
6. Inspired by Miracle, Lancome
7. Inspired by J’adore, Dior
8. Inspired by Intense, Hugo Boss


SET 1 (WOMEN)

Jenis Lembut
Wangian Yang Terdapat Di Dalamnya:

1. Inspired by Escape, Calvin Klein
2. Inspired by Romance, Ralph Lauren
3. Inspired by Pleasure, Estee Lauder
4. Inspired by Still, Jennifer Lopez
5. Inspired by For Her, Narciso Rodrigues
6. Inspired by Baby Doll, Yves Saint Lauren
7. Inspired by Cool Water for Women, Davidoff
8. Inspired by Apple Blossom, Body Shop

~MY business~

salam, kawan2..

apa khabar..?? harap semuenye sihat2 je.. ini adalah blog sy yang ke-2.. blog nie khusus untuk business sy.. skrg nie baru je berjinak2 dalam bidang perniagaan.. bukan apa, nak cari duit lebih skittt utk sara idup kat universiti nie.. hehehe.. skrg nie dpt biasiawa 'PAMA' je.. so, utk kurangkn bebanan mereka, sy rs baik sy wat business skit2 walaupun kurang mahir.. tak belajar maka tak reti.. so, kne la blaja dl baru akan dapat skill2.. betul tak..?? mmm.. rajin2 la view blog nie ye kawan2.. selamat melihat..!!